Over Eigen Erve & Jan-Willem Wullink

Hoe halen we samen het meeste uit uw bedrijf?

Dat is het uitgangspunt van Eigen Erve Rentmeesters. Eigenaar Jan-Willem Wullink staat voor vakmanschap, kwaliteit en jarenlange ervaring. Hij heeft gewerkt voor zowel agrariërs, particuliere eigenaren als voor overheden. Jan-Willem kent daardoor ieders belangen. Zo kan hij u voorzien van de juiste adviezen waarmee u het gewenste resultaat kunt bereiken.

Oog voor de boer

Als zoon van een melkveehouder aan de IJssel kent Jan-Willem het boerenleven van binnenuit. Hij spreekt de taal, kent de mores en weet hoe een agrarisch bedrijf gerund wordt. Als geen ander kent hij de uitdagingen van de agrariër. Hij wilde in zijn werk graag betrokken blijven bij het boerenleven én het platteland. Als agrarisch makelaar en rentmeester, met oog voor de boer.

Over Jan-Willem Wullink

Jan-Willem heeft ruim 11 jaar ervaring opgedaan als rentmeester/taxateur bij Van der Slikke Rentmeesters en 2 jaar bij Kendes Rentmeesters & Adviseurs.

Jan-Willem is beëdigd rentmeester en lid van de NVR (Nederlandse Vereniging van Rentmeesters). Rentmeesters NVR verrichten hun werkzaamheden conform een gedragscode, waarop alle leden zijn aan te spreken. Bij de NVR staan kwaliteit, deskundigheid en integriteit hoog in het vaandel. Daarnaast is hij ingeschreven bij het Nederlands Register Vastgoed Taxateurs (NRVT), in de kamer Landelijk en Agrarische Vastgoed en Wonen en hij is SCVM gecertificeerd makelaar in de kamer Landelijk Vastgoed en Wonen.

Samen halen we er alles uit wat er in zit

Of het nou gaat om taxaties, advies of beheer.

Eigen Erve Rentmeesters haalt er voor u het beste uit.
Zoekt u iemand die voor uw belangen opkomt?
Ook dan bent u bij Eigen Erve Rentmeesters aan het juiste adres. Dit alles natuurlijk in nauwe samenspraak, want u bent baas op eigen erve.