jan-willem-wullink-eigen-erve-rentmeesters.jpg

Jan-Willem Wullink

Als zoon van een melkveehouder aan de Ijssel kent Jan-Willem het boerenleven van binnenuit. Hij spreekt de taal en ken de mores en weet hoe een agrarisch bedrijf gerund wordt. Als vastgoedspecialist in het landelijk- en stedelijk gebied heeft Jan-Willem de afgelopen 18 jaren ruime ervaring opgedaan op het vakgebied van grondzaken. Jan-Willem heeft voornamelijk werkzaamheden uitgevoerd voor agrariƫrs en particulieren en vanaf 2017 tot 2020 ook voor (semi) overheden. Door zijn kennis op het gebied van taxaties, onteigeningen, aan- en verkoop en beheer is Jan-Willem goed op de hoogte van de markt, hierdoor is hij in staat om zaken op de juiste manier te analyseren en het optimale resultaat te bereiken.

Deze kennis wordt daarbij op peil gehouden in de dagelijkse praktijk, het bijhouden van actuele jurisprudentie en door de permanente educatie die Jan-Willem volgt in het kader van zijn certificering bij Nederlands Register Vastgoed Taxateurs Stichting Certificering Voor MakelaarsĀ (NRVT en SCVM) en zijn lidmaatschap bij de Nederlandse Vereniging van Rentmeesters (NVR).

Jan-Willem is ondernemend, sociaal, flexibel en heeft een servicegerichte houding. Jan-Willem kent zijn verantwoordelijkheden, werkt nauwkeurig en stuurt op resultaat. Betrouwbaarheid is een waarde die hij persoonlijk erg belangrijk vindt.